*


*


*


*


**


*


*


*


*


&

Det var bra med Bellas ben. Inget konstigt. Det är så ibland bara. Bella tyckte nog det var lite små jobbigt o vara där, på vc, i och med att doktorn ställde så många frågor.
Ja, så är det med det. Idag är det vårdcentralen för min del. Prick test och spirometri. Tycker sånt är så tråååkigt. Men det är lika bra att göra det. Dom kommer inte komma fram till något nytt ändå. Bara det gamla vanliga. Men visst, det är ju bra att dom har en fungerande kontakt mellan akuten och vårdcentralen. Jag har nog aldrig haft en sån bra vårdcentral. Staffanstorps vårdcentral är mycket bra! Ett glädje skutt till dom!
Nä se, nu svamlar jag igen.
Fokus.

Ni får lite bilder


Knoppeli knopp


Decopage

Dottern gör decopage


Tavla


Skåp

En helbild på mitt underbara snygga skåp som jag älskar i massor


Griffel

Det blir griffeltavlor


Och så här ser dom ut nu


Öronhängen

Mina underbara små nya öronhängen! Dom är så lätta, man känner inte att dom sitter i örat!! Dom är lovely. Dom är gjorda av: Linda; smycken o sånt


Mammas lilla gullefjun

Mammas lilla gullefjun ja. Hmmm. Idag när jag väckte lillstumpan så orkade hon inte gå :( hon hade jätte ont i benen och var jätte trött. Växtvärk tänkte jag. Googlade. Växtvärk har man på natten tydligen. Ringde 1177-sjukvårdsupplysningen. Fick prata med en chinona där. Och hela samtalet slutade som vanligt med att kontakta din vårdcentral. Sagt och gjort. Kl.14.00 ska vi träffa någon annan chinona. Det jag fick fram på googel var lite skrämmande. Men vi får snällt vänta tills kl.14.00
Hon fick i alla fall Alvedon och ligger nu och sover igen.
Det är svårt ibland med barn. Jag får så mycket tankar. Är det som hon bara är allmänt trött, pga att hon somnar relativt sent, även fast hon lägger sig i tid?
Har det hänt något på dagis? Har hon växtvärk ? Är det något jätte allvarligt? Det hoppas jag inte och jag tror inte. Men jag tänker tillbaka jätte mycket på mig själv när jag var liten. Jag vet inte hur många gånger jag "fusk" sjuka mig. Men det var nog inte förrän skoltid i o för sig. Men hon har rätt och vara trött !!!! Precis som alla andra!
Jag brukar faktiskt vara rätt cool lugn när det gäller såna här saker, men ibland så ballar tankarna ut....
Plus att jag har lite så här ågren.... Detta är sista terminen på dagis. Efter sommaren 0klass.... Gaaaahhhh !!!
Men inget konstigt egentligen. Livets gång!


Busen

Busfabriken


Hmmm

Min man skickade ett lite halvroligt kort till mig en dag förra veckan på sig själv. Jag svarade genom att skicka tillbaka en bild, då fick jag till svar att min panna såg lång ut! HAhaha jaja men okej då!!
Så jag skickade tillbaka ett kort för o visa honom att den inte va så jävla lång. Fast det är den kanske. Äh, vem bryr sig!!
Han kan ju då börja kalla mig sulan, som man kallade Ingvar Karlsson. Stavar han sitt Efternamn med c? Eller k? Äh, ni vet vem jag menar! Ni får här en bild på sulan2 då.


Lortig


&

Vet ni vad detta ska bli???
Före bild......


Måndag

Satt precis och skrev ett längre inlägg, men det försvann.....ajamen då!
Har jobbat på hela dagen, skönt härligt väder, har saknat min fina stora prinsessa så mycket idag. Ibland har man bara såna dagar när man saknar så jätte mycket. Då hjärtat liksom värker av kärlek <3
Hon är på ingång med mannen. Sen slänger vi ihop middag, biff med potatis och brunsås. Sen tror jag vi tar och pysslar lite!!
Nu ska jag hoppa in i duschen!
Förresten, jag hyrde film igår, à little bit of heaven, och en till. Tror ni inte det är helt svart på television jäveln när man ska sätta på film nr2, mööööög!
Så idag, snart, ska dom få låna ut mig en film så funkar!!!! Sånt gör mig irriterad. Nåja, detta vart lite för långt inlägg, totalt onödigt långt för o vara jag!!!
Och förresten, 29/1 kl11-14, loppis, möbelförsäljning och smyckesförsäljning@äspetsskola 171 i Genarp!!!!!
Glöm inte, skynda o fynda!!!


skåp

Mitt underbara skåp som jag älskar

Lördag

Godmorgon lördag!!!
Tar tag i dagen och ska fortsätta rensning av dotterns rum och lekhörna!
Hann inte allt igår men idag så...

Jag sa upp mig igår från min tjänst igår! Det känns bra! Jag är färdig med den delen av mitt liv, och jag vill fokusera på det jag brinner för!
Jag känner mig stolt över att jag kastar mig ut för det okända!
Jag är redo för nya utmaningar!!!
Ha en bra dag!


torsdag

Torsdag, och jag åker iväg nu om en timme, för att inte komma hem förrän sent ikväll. Det hade varit skönt att slumra o lägga sig i den varma härliga sängen igen! Skrev igår att jag gör kaos i allt,hihi. Men det har mycket att göra med att jag ändrar om här hemma från rum till rum.Skrivbord ut och skrivbord in.Möbler hit och dit.Laga soffa ska jag också göra. Tvätten.Ja hushållsarbete för övrigt ju. Nu fick jag en sådan där vår/sommar känsla.Ni vet då det är helt nystädat överallt,solen skiner in genom fönstret,fåglarna kvittrar,dörren/fönstret står på glänt,och man går helt barfota och bara njuter,och suktar efter sin solbränna....mmmmmm... Nä nu måste jag hoppa i mina kläder! Ni får ha en toppen dag

*


Onsdag

Onsdag, och jag skapar kaos vad jag än tar i idag. Tagit sönder två möbler (?) idag. Varför?
Är trött, så förbannat trött. Kan det kanske vara rödvinet igår? Muhaha


*


*


*


mmmm

så här vill jag ha vårt matbord....mmmm

hmmm,tillhör det nedre inlägget


hihi

jag bara älskar det färg överallt :)) För mig är det kärlek, mina färger, mina sandpapper,min slipmaskin,min sjuka oreda i garaget som alla andra tycker; men jag har full koll på vart allt är,nästan ialla fall...Mina drömmar,mina tankar,min fantasi...mmmm det är jag med massa jag...

skåp


byrå


Måndag

Är så glad att jag tagit mycket kort på vad jag gjort. Nu ska det bara bli lite bättring på att uppdatera.Med text! Och ska börja ta ännu mera kort.Och uppdatera bloggen oftare. Det har varit så mycket dessa veckorna,med dagislediget,jul,nyår. Läckai huset,som är mindre roligt.Men det ordnade sig.Man lär så länge man lever. Har börjat byta ut colan helt mot kaffe. Jag har i flera år varit mycket beroende av coca cola.Och nu ska jag INTE skriva att jag inte ska dricka cola,för det kommer jag göra.Men ska försöka att inte ÖVERDRIVA intaget...`harkel` ....Så kaffe kaffe kaffe.Men det är gott och uppiggande! På återseende....Där ser ni, när jag börjar skriva blir det bara massa ord blablabla inget viktigt.Ingen som bryr sig egentligen.Men ändå skönt att skriva liiiiite iaf. Nu. På återseende

Söndag

Beroende


Beroende

Beroende av appen har jag blivit, photoshop i iphonen!!
Jag mixtrar med alla kort :) och jag får plötsligt idéer


Haha

Jag gillar när man så enkelt kan fixa till det med sina bilder!!


Sön


Söndag


lördag 2

Plus att jag tycker att bilder säger mer än vad tusen ord kan beskriva ibland

lördag

Jag gillar mer att skriva korta inlägg än långa romaner.Jag har en tendens att när jag väl börjat skriva så har jag svårt att avsluta.... Men jag gillar och ladda upp bilder.Det blir mitt minne lite... Men god fortsättning och så.

*


*


*


Det uber schnygga skrivbordet


stol


stol


RSS 2.0