onsdag och jag bjuder på mig själv

Hallåjsan! Hur det gick med cyklandet? Jo men svetten den lackade och rann, innan vi cyklade iväg va jag sååå nära och ta på mig träningskläder som andas,menäh tänkte jag, det är inte så långt! haha jo, linne stickad tröja jeans och överdragsbyxor!!???!!va??hur f*n tänkte jag? svetten porlade, kände hur det liksom lååååg ett tungt lager svett mellan kroppen och den stickade tröjan,mmmm mums,verkligen.Inte. Körde ju bakvägen bakom åkrar, sumpmark,gyttja, faktiskt en riktigt härlig tur. Även fast det var kämpigt så är det så skönt. Lite dimma så där men inte så farligt. Det är i såna stunder som jag ibland får sån här tacksamhet. Är tacksam över livet över min familj över minavänner, ja över allt. Har aldrig cyklat denna vägen utan bara sprungit fram till en kyrka sen sprungit tillbaka, men då kommer vi ut på en 70väg givetvis. Ja,vad gör man? ja det är ju bara och trampa...framme på dagis,håret ligger slickat mot huvudet,svettan rinner,unki stickad tröja,ingen bh, (ja skulle bara dit och lämna Bellan, sen hem och dra på sig arbetskläderna )...(tji fick ja)hyffsat skitiga jeans,färg på händerna,ja mascaran vart ju kletad lite på fransarna...föräldrarfrukost jaa. skönt.Dom andra som sitter där är välklädda,nyduschade,välstrukna skjortor,jaaa jo men här kommer lortmamman som har cyklat och varit olaglig och skjutsat ungen på pakethållaren. Heeeej!! Ja jag tar gärna en kopp kaffe!! :))) i really really want one here!!!really not today!!! Men det va bara och gilla läget och sätta sig ner och vara social, jajo... haha när jag väl satt där sen så tänkte jag så här istället: Ja jo men så här är jag. Jag är den jag är, och hemma vet jag att ni också ser ut så här! Jag kom bara i helt fel utstyrsel,men likt förbannad trevlig är jag ändå!! :)) hahahaha skratta med mig nu, hahaha,tror tom att jag hade en jordfläck bak på låret!!haha. Tur jag inte hade mjukisbyxor under dom överdrags/regnbyxor ;))ge mig styrka


*


tiiiiiiiiiisdaug

Tisdaug. Jag fixade min monarkcykel igår.Glädje :) Världens härligaste gubbe på järnhandeln i Genarp som hjälpte mig!!
Så nu kan jag ta bakvägen med Bella på cykeln fram o tillbaka till dagis. Jaaaa! Slippa den jävla 70vägen där bilarna slickar ens armar när man kommer med barnvagn.Ja jag vet. Hon fyller 6år,benen är ihopvikta ((<<<----se...ingen sä r sk rivn ing...muhahaha....))men vad gör man när man måste transportera sig några enstaka km? Buss, nä.ynkligt.Lika bra att ta en ordentlig morgonrutt så kommer man igång direkt på morgonen. Så nu bakvägen. Och nä jag tänker inte köpa någon cykelvagn,för hon är för stor. Rena rama ramningen blir det. Och när det blir torrare så blir det cykel för bellan woohoooo!!!Det är miljötänk så det skriiiiiger om d!!!
Enjoy your fabday

Förvaringsmöbel


Förvaringsmöbel/Tvmöbel. Har hjul så det blir lätt när man ska städa, eller varför mäste den ha en speciell plats? Bara rulla in den i någon vrå om den är i vägen..

Tycker det är kul att testa nya saker. Annan färg,decopage...

tisdagens möbler


kommer bättre bilder och snyggare senare ikväll
Ha en bra dag

måndag


kök

Nu börjar alla mina tankar att yra runder...det spinner ideèr om köket.Det är för jävla gräsligt och hemskt och alldeles otilltalande.Man vill inte gå in där.Mår liksom dåligt och det kryper liksom på en. Köket är asolut INTE någon prioritering i detta hem för fem öre.Men å andra sidan så är ALDRIG mina projekt en prioriteringsfråga.Utan bara en fullkomlig släng av återvändsgränd i hjärnan.Då hjärnan brinner på i fulla muggar,medans man försöker tänka ekonomiskt.Och faktiskt så, brukar inte mina sjuka ideer kosta mycket.Absolut inte!!Men det är liksom en wrong turn nu. MEN,som alla vet som känner mig är det nog bara en tidsfråga...
Men jag har blivit liksom så där lite halv jobbig. Jag vill ju inte ha det här vanliga köket a la ikea.Inte skåp,handtag. Förstår ni? Nä.Det ska vara mitt,mitt personliga kök,eller vårt då.vårt personliga kök.
Vårt kök är så jävla halvdant som det kan bli. Man får liksom ingen kick av att gå in där.Man vill liksom slå på skygglapparna liksom en häst.och bara trava igenom.
Jag vill känna ATT man vill gå in där. Min tanke är inte att byta ut dom dyra delarna.ABSOLUT INTE!!! Det är bara det där runt omkring.
Det jobbiga här är det jävla golvet. DET är kostnadsfråga. Vill ha brädgolv. svart. och jag vet att det ÄR bättre med klinkers i ett kök blablabla och det ligger ju ett sådant där.Men det rör mig inte i ryggen.
Nä nu drog jag iväg igen. Ni ser.När jag börjar och öppna mig om mina inre tankar och ideèr så finns det inget stopp. Det som gör att jag hejdar mig är kampen mot den runda på väggen med dom där två visarna,som säger tick tack tick tack...


fredagDukade upp matplats i det lilla huset. Tre vita stolar en ljus ljus ljus blå stol som man precis ser skiftningarna på. personligt.

Ha en bra fredag


*mer o mer o mer


Trevlig kväll.Godnatt

igen

Igen o igen,jag tjoffar in inläggen haha
Vill bara tacka för att alla människor är så stöttande och pushar en :))och folk som hör av sig för att dom har saker dom vill ge bort. Ett stort tack!!!
Och ännu ett stort tack Andy för hemsidan!!


hmm

Inspiration från www.tvintage.sebord

Vitt härligt runt soffbord. Har kommit på mig själv att jag alltid sagt det långa ordet: -Det ligger på vardagsrumsbordet!?
Soffbord soffbord!!

onsdag

Onsdag idag.Min rygg strejkar idag.Men efter en extra timme eller två liggandes så är det lite bättre.Måste börja träna ryggen!!Gaaahhh,var är tiden?Måste man verkligen in o styrketräna med alla muskelberg på gymmet? vill ha övningar himma istället... jaja,totalt ointresant ,haha!

Ett av mina projekt nu är ett hörnskåp,med plastade hyllor med klister på baksidan :S inte så där jätte lätt inte. Kontaktplast heter det?

Glöm inte min hemsida: www.tvintage.se

Måndag

Godmorgon måndag! Upp och hoppa :) har en hel del o göra idag. Ska äta frukost och jobba en massa. Hoppas ni får en underbar dag. Ta hand om varandra.


haha ja...igen

En tanke:
Allting behöver inte vara lika eller likadana.Många små saker fast olika. Varför måste man ha tre exakt likadana ljuskoppar bredvid varandra? Testa en hög,en låg och kanske tom i olika färger.Prova. Det kan faktiskt förvåna,jag lovar...

söndag igen

Ja många inlägg idag.Men kan inte rå för det!! :)))
Underbar blogg och hemsida som jag följt sen länge:
http://www.inmyhouse.se/

känslan

Känslan.Galet.Helrätt.Lovely.underbart.fantastiskt.harmoni i själen.
Hoppas ni haft en underbar helg.Det har jag haft.

Äntligen

Söndag. Äntligen. Jaaaaaaaaa!!!!
http://tvintage.se/
Tack Andy för allt!underbar hemsida!underbar vän!Tack!

styleroom

http://www.styleroom.se/album/30991

Se fler bilder på mitt hem på styleroom.
lördag

Lördag. Kallt Regn Blåst, men vad gör det när man har det fina i livet? Kärlek i alla dess olika former, passion,intressen. Glöm aldrig att ta vara på livet. Gör det fint istället för negativt.slösa inte onödig energi.Tänk positivt,ge människor runt omkring dig fina ord och le.Glöm inte att le, så ska ni se vad ni får tillbaka...Den vackraste som finns

*Lekhörnan ala vardagsrum

Fredag

Fredag.Bihålsinflammation,buuuu....men jag bjuder på en bild ändåArbetshörnan.

Torsdag

Torsdag och -11grader....brrrr. mina tår fryser.
En underbar blogg:http://ifralahell.blogspot.com/Tänk att så enkelt kan vara så vackert. En fröjd för ögat.


karmstol


byrå


underbart vad färg kan göra !

vitt vitt vitt

sängbord

grrr

Grrr....jobbat extra och haft sjukstuga här hemma blandat med en massa andra måsten som loppisar, dottern börjat dansa osv osv... inte bra.Ska inte upprepas!!!

ha en underbar dag

härlig inspiration
denna blogg är underbar och inspirerande och denna butik Par Courrier är fab!! Inspiration och vackra ting.Det får ens vardag att piffas till och alla tankar och massa to do måsten skapas i huvudet gällande inredning och möbler. Jag älskar!

sängbord

Sängbord med dom underbara knopparna från ndiskanHa en bra dag

tisdag2

Fler bilder på http://www.styleroom.se/users/Thezzanzzz  


Sängbord med decopage och rinnande guldfärg med svart stol med text som: Slå dig der din latmask. Måste ha lite komik och svart och guld. Ibland blir man less på o måla vitt vitt vitt. Då är det skönt och göra något helt annat!!Nåt extremt! Ovanligt! Mår bra av det!

Tack för M&D för trollhasslet !

glömde

Glömde och visa denna vackra skapelse :)
Den ska få hänga på någon av dom underbara knopparna från indiskan

tisdag

Tack http://indiska.com/!  jag  älskar!Era knoppar är fantastiska!

hihi

bild lånad av:
http://lystadsvingen.blogspot.com/
väggskåpet är helt fatastikoooo!!!!Nu måste jag rusa bums!
Trevlig kväll alla!

http://www.bolagret.se/  paraplyställ från bolagrethttp://www.bolagret.se/bild från http://www.bolagret.se/
härlig ljuskrona, fast med vita ljus och med någon plantering i mitten av något slag, någon relativt massig blomster planterat med hjärtan på tråd hängandes ner 
bild lånad av:
http://www.fridasgard.se/images/144129/600x800/hjartanpatradranka.jpghttp://www.bolagret.se/
Denna vedkorgen skulle jag velat ha, fast inte för att användas till det den ska till, uta jag skulle haft toalettrullar i den.


underbara ben på  eldkorgen. http://www.bolagret.se

inspobild lånad av:http://emmas.blogg.se/bild lånad av: http://emmas.blogg.se/inspo

härligt när det  är så enkelt.
så simpelt avlastningsbord.
Oftast är det enkelhet som kan vara det finaste.bild lånad av http://roombysofie.blogspot.com/

badrum

badrum

Åh vad häftigt det hade varit att mötas av detta badrummet när man går upp på morgonen.
Underbart när man finner inspiration på badrum http://www.aspenbad.se,det svarta som möter det vita,med häftig atmosfär av svart men som ändå inte blir för mörkt.
Det svarta högskåpet med granitskiva hade varit en dröm att ha stående i vårt badrum,en riktig gobit, med plats för våra handdukar och andra toalettartiklar.


Man kan självklart välja vilken typ av färg av graniten man vill ha.Jag hade valt ljusgrå granitskiva för att det ska bli en härlig kontrast,så det inte blir för tungt.


Skålhandtag Antik hade jag haft som handtag.smart låda, där glasögonen kan förvaras så man alltid vet vart man lagt dom när man behöver dom.


Härlig inspiration.

sängbord
Håller på med decopage, har aldrig gjort detta tidigare, men gör ett försök genom att göra en makeover på ett tradigt sängbord som behövde lite kärlek och omvårdnad :)

byrå
jag älskar den

lovelybild lånad

underbart

http://www.styleroom.se/users/Thezzanzzz

http://www.styleroom.se/users/Thezzanzzz

inspolånad bild av:
http://www.desiretoinspire.net/blog/?currentPage=5


Bordet är ju helt ljuvligt. Men min tanke är olika stolar i olika former och i olika färger i galen kombo.

inspobild lånad av:
http://www.desiretoinspire.net/blog/?currentPage=2

inspirationBild lånad av
http://www.desiretoinspire.net/blog/?currentPage=2

*

by: Stella Nicolaisen.

*


*


*


*


*


*


RSS 2.0