Släppa taget

Släppa taget och bara..... Hålla andan och hoppa från kanten!!!
Det ska jag göra!
Har Jobbat extra hela veckan. En dag till nästa vecka sen ska jag lägga all kraft och energi på företaget, bara hoppa in då och då. Måste satsa ordentligt på det jag gör. Jag får ångest när jag inte får något gjort med möblerna!
Har inhandlat och fått massa möbler som ska göras vid!!Tack L! :)) ja, en kamera skulle följt dessa två individer ibland som vi håller på !! Hahaha!!

Det kliar i mina fingrar och det sprakar massa idéer i huvudet. Det säger bara pang pang pang muhahaha!!!
Nyår imorgon!
Gott nytt!
Ta hand om er


Mjöl

Izabelle fick en lite julklapp varje dag fram till julafton.
Hon fick en sån där mjöl figur, ballong full av mjöl i.
Hon älskade den. Den höll ändå i två dagar. Hihi. Barn. Dom kan dom.


Dörr och bra täckning

Målat en dörr grå, men ska ordnas till lite.
Har alltid bäst täckning/ snabbt internet tidig morginkvist! Varför?
Kan typ aldrig blogga från mobilen på eftermiddagen....? Dum fråga?
Varför?
Varför bränner jag sönder våra dammsugare ? (jag vet varför egentligen, men tycker bara att dom ska hålla bättre när man betalar dyra pengar för dom....'!! )
Nu ska jag snart asa mig upp från sängen och väcka övrig familj genom att gapa som en apa och slå mig för bröstet som en riktig gorilla.
Nu börjar man nog bli sjuk igen, hostar och hostar..... Haaaar inte tid med sånt trams!!!
Ha en bra dag


Färg

Blandar lite färg här från varma sängen


Stilig stol stiliga stolar dom stiliga stolarna


Onsdag

Onsdag och har varit vaken sen 03.30, skönt...
Julen är förbi och nyårsafton inväntas. Ett nytt år med nya möjligheter.


Stolar

Stolar


*


*


*


*


stol


!!!

Turkooooost


*


*


*


*


*

HAr inte tid o sitta här just nu, har hur mycket som helst att göra... men vill bara passa på att önska er alla en trevlig dag i alla fall. Må väl och ta hand om er

ljus i vårt hus


byrå


min känsla för det jag gör

Ibland kan det vara så svårt att förmedla sin känsla, sin passion... Jag älskar det oväntade. Det man inte är beredd på att se. Det som kan få en lite liksom i chock. Lite i trans som man säger. Då man inte finner några ord. Då man blir glad och varm inombords. Då man känner inspiration. Då man ler mot hela världen. Då man vill vända i dörren för att åka hem och börja på något nytt direkt. Då huvudet exploderar i ideèr och inspiration. Då man inte kan sluta mala ideèrna som fullständigt poppar upp. Det säger bara popp popp popp hela tiden.Man måste nästan sätta sig ner för i all chock som man hamnar i så känner man en sån djävulsk tillfredsställande.Och man susar upp i topp i en himla galopp fart med INSPIRATION! Mina möbler är en stor kärlek. Inredning.Historian i möblerna.Färgen och Formen.Tillverkningen av möblerna.Hantverket.Det ovanliga.Det som gör att allt trillar på plats. All klarhet kommer som en pil i hjärnan Det som ingen annan har, eller det som väldigt få har. Det som får mig att må bra.Det där oväntade.Det där aha:et.... Det där som inte kostar en förmögenhet. nåt oväntat när folk tänkt till inifrån märgen mitt hem är verkligen min borg jag kommer aldrig bli färdig jag är ständigt på jakt, på jakt efter d oväntade it is a way of life

Byrå


hit o dit

Mycket som har gått i en rasande fart här...julen knackar på dörren och med allt det innebär julklappar, ullared, 30årsfest,företag,jobb,allt ska klaffa....och man blir ju helt slut i huvudet :)) men sammtidigt är det ju massa roligt!!!

Byrå

Relativt liten byrå med 5lådor och underbara små knoppar.
Om det hade funnits ett knopp land hade jag velat haft det som ett vilorum. Min man säger att jag s ä r s k r i v e r m y c k e t ! O c h d e t s k r i v e r j à g h ä r f ö r j a g b r u k a r b j u d a p å m i g s j ä l v ! H a h a h a a a a
Varsågod


Ullared

Nu drar vi till Ullared och shoppar!
Trevlig dag
Trevlig kväll
Och jag är redan trött påväg upp... Kronisk trötthet var det!


Min adventsstake.

Adventljusstaken står på bordet. Men faktiskt så är alla redan tända!!! Vi är kanske inte som andra....hihi.
Jag har 1-2-3-4 stjärnor som man sätter runt ljusen men det får va så för i år. Man klarade sig alltid utan förr i tiden, så....
Bella älskar sin julklappskalender som hon får varje morgon fram till julafton. Kanske lite onödigt men samtidigt inte. Vi har ett barn, och då kan vi skämma bort henne ordentligt vår lilla prinsessa.


Fining

Den finaste i världen <3


Hett

Mina sjukt heta nya arbetsskor. Jag dör av vilken fulhetsrang på fulhetsskslan dom ligger... Men ack vad varma. 99kr, som hittat!Hörnskåp

Ett tvådelat hörnskåp som snart är klart. Har mycket på gång och många möbler på gång!
Det är min värld. Min familj och mina möbler.Och vänner och inredning.
Och sen är det snart jul och innan dess är det mannen som ska firas med dunder och brak. 30år fyller han. Det är mycket. Allt snurrar. Måste hitta fokus. Det är viktigt. Inte tappa fokus.
Har sömnproblem i perioder. Just nu är jag inne i en sådan. Buuuuu....
Men just nu är det för att jag har så mycket som ska kluras ut och funderas ut. Företaget. Fest. Jul. Julklappar. Stress.matsäck till Bella. Ullared. Stopp i hela j...a badrummet. Fyllning i tand som lossnat. Sömn? Vad är det ?


Bord

Bord på gång
Vackert med två små skivor hängandes på sidan


RSS 2.0